Bugün Lucasfilm, animasyon TV dizisi Star Wars Rebels’in Disney XD‘de bu Sonbahar’dan sonra aksiyon dolu bir dördüncü sezon için geri döneceğini duyurdu.

Büyük İngquisitor, Darth Vader ve Büyük Amiral Thrawn’un yaptıklarına rağmen, Ghost mürettebatı geri gelecek.

Lucasfilm, Star Wars Rebels’ın dördüncü bir sezon için geri dönmeye hazırlandığını açıkladı ve bu yılın başlarında Disney XD ile başlayacak. Bölümler şuan çekilmekte. Disney XD program ve genel müdür yardımcısı Marc Buhaj, “Star Wars Rebels’ın arkasındaki ekip, tüm dünyadaki hayranlarını büyüledi. Sonbaharda hayranları, isyancıların yolculuğunu izleyicilerimizle paylaşmak için heyecanlıyız.”

Star Wars: Sith’in İntikamı ve Star Wars: Yeni Bir Umut olayları arasında yer alan Star Wars Asiler, yeni kahramanlara yer veriyor ve Darth Vader, Yoda ve Princess Leia gibi Yıldız Savaşları simgelerini gösteriyor. Şov şu anda Rogue One ile doğrudan bağlantı olan tehditkar kötü adam Grand Amiral Thrawn’ın girişini gören heyecanlı bir üçüncü sezonun ortasında… Saw Gerrera tarafından ortaya çıkmış bir Star Wars Story ve efsanevi Maul’un nihai intikamı için yolculuk. Üstün yetenekli oyuncular, Kanan olarak Freddie Prinze Jr., Hera olarak Vanessa Marshall, Zeb olarak Steve Blum, Sabine olarak Tiya Sircar, Ezra olarak Taylor Gray, Yüzbaşı Rex olarak Dee Bradley Baker, Agent Kallus olarak David Oyelowo, Saw Gerrera olarak Forest Whitaker, Maul olarak Sam Witwer, Bendu olarak Tom Baker ve Büyük Amiral Thrawn olarak Lars Mikkelsen. Hayranları bu Nisan’da Star Wars Kutlamasında Star Wars Rebels’in heyecan verici dördüncü sezonuyla ilgili daha fazla ayrıntı ve bir duyuru bekliyor olabilir!

Önceki İçerikStar Wars Twelve Saturn Ödülleri İçin Aday Gösterildi
Sonraki İçerikDisney Hissedarlar Toplantısında Son Jedi Filmi Hakkında Ayrıntılar. Luke, Rey’e: “Kimsin sen?”
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.