Bir iddiaya göre Cassian Andor odaklı Star Wars dizisinde çekimlerin başlangıcı için 4 Kasım işaret ediliyor.

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi hayranları yeni spin-off dizisinin neredeyse çekimlere hazır olduğunu duymaktan memnun olacaklar. Diego Luna’nın karakteri Cassian Andor‘u konu alan dizi, koronavirüs salgınının Şubat ayında tüm dünyayı sarmasından altı hafta önce ön prodüksiyona başlamıştı. O zamandan beri yapılan birkaç yayın duyurusu ve bir takım değişikliklerle çalışmalar Temmuz ayında tekrar eski haline döndü.

Şimdi ise Film & Television Industry Alliance İngiltere’deki Pinewood Stüdyoları’nda 4 Kasım prodüksiyon başlangıç tarihi de dahil olmak üzere dizi hakkında bazı bilgiler yayınladı. FTIA ayrıyeten gösterinin Los Angeles’ta da çekileceğini ve büyük olasılıkla The Mandalorian‘da kullanılan Volume teknolojisini kullanacağını açıkladı.

Dizi, Star Wars: Andor başlığı altında listeleniyor.

FTIA’nın açıklaması şu şekilde:

“Rogue One öncül dizisi, İsyanın ilk yıllarında geçecek ve heyecan verici bir casus gerilim dizisi olarak tanımlanacak. Diego Luna 2016 yapımı filmde Ölüm Yıldızı planlarının çalınmasına yardım eden kendini beğenmiş cesaretli asi casus Cassian Andor rolünü yeniden canlandıracak.”

Önceki İçerik‘The Star Wars Book’ Kitabı Snoke’un Kökenini Açığa Çıkardı
Sonraki İçerikLuke, George Lucas’ın Taslaklarında da Ölüyor!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.