Geçen gün Star Wars resmi sosyal medya hesaplarından bir görsel paylaştı. Görsel de kırmızı renge boyanmış zırhlarıyla stormtrooperlar vardı. Bunların Kylo Ren’e ait özel birlik olduğu tahmin ediliyordu. Keza bildiğiniz gibi Kylo tıpkı dedesi gibi olmak istiyor.

Dedesinin yanında 501. Lejyon vardı ya da diğer adıyla Vader’s First. Kylo da kendine ait bir birlik oluşturmuş olabilir.

Fakat isimlerinin Sith Trooper olduğu açıklamasından sonra internet aleminde başka söylentiler de dolaşmaya başladı. Bu Sith Trooperlar’ın Palpatine’e ait olduğu gibi.

Çünkü Return of the Jedi’dan sonra bildiğimiz üzere -en azından şimdilik- Sithler bitmişti. Snoke’un da bir Sith olmadığını biliyoruz. O halde bu isimle kim özel bir birlik kurabilir? Belki de bunca yıl boyunca Palpatine’i koruyan ve kollayan bir birliktir bu.

Bilmiyoruz.

Filmde öğreneceğiz.

Ama sırf içinde ‘Sith’ geçtiği için 9.filme olan hype’ım daha da arttı.

İyi pazarlama Disney.

İyi pazarlama…

Önceki İçerikDarth Bane – İkili Yönetim Kitabı İnceleme
Sonraki İçerikSkywalker’in Yükselişi Teori
Darth Gegić
Hayat felsefesinin oluşumunda Star Wars'in büyük bir katkısı olduğunu düşünüyor. Şimdi de franchisea vefa borcunu ödemek için canla başla mücadele ediyor. En büyük hayali başarılı bir film senaristi olup Star Wars için bir hikaye yazmak.