Resistance “Direniş”

Yeni dizi; “Resistance”, sonbaharın başlangıcından sonra Disney XD kanalında ve tüm dünyada da yayınlanacak. Dizi, Direniş tarafından İlk Düzen’in artan tehdidine karşı casusluk yapan Kazudo Xiono adlı genç bir pilotun hikayesini aktaracak. Hikayesel olarak ise, Güç Uyanıyor’un öncesinde gerçekleşeceği bilinmekte.

Star Wars’un Yeni dizisi Güç Uyanıyor’un öncesinde geçecek

Bilinen Karakterler Olacak

Yeni dizide, yeni karakterlerin yanı sıra, BB-8, Poe Dameron ve Kaptan Phasma gibi filmlerden aşina olduğumuz karakterleri  görmekte mümkün olacak. Ayrıca seslendirme kadrosunda, Bobby Moynihan, Christopher Sean, Suzie McGrath, Scott Lawrence, Myrna Velasco, Josh Brener, Donald Faison, Jim Rash, and Rachel Butera gibi isimleri görmekte mevcut.

Yeni dizinin yıldızı Bobby Moynihan

Yeni Dizi Aynı Filoni

Yeni serinin arkasında, “Star Wars: The Clone Wars” ve “Star Wars Rebels” animasyonlarının ardındaki isim olan bir Dave Filoni var. Filoni; yeni serinin ana fikrini, ikinci Dünya Savaşı uçakları ve savaş pilotlarına gösterdiği ilgiden ve bir savaş pilotu olan büyük babasından etkilenerek ortaya çıkardığını da söyledi.

Dave Filoni

“Mantık hatalarından önümüzü göremediğimiz Clone Wars’u bile özleyeceğimizi hiç düşünmezdim…”

Önceki İçerikStar Wars Evrenindeki En Tehlikeli 10 Yaratık
Sonraki İçerikObi-Wan Kenobi; Aydınlığın Kalkanı
Eren Esatoğlu
Bir Star Wars hayranı. Amatör bir yazar. aynı zamanda genç bir donanımcı. En büyük hayali ise Star Wars'u Türkiye'de ileri taşımak