Geçen hafta Disney tarafından düzenlenen bir hissedar toplantısının ardından ilk Star Wars: The Last Jedi (Bölüm VIII) teaser trailerı hakkında ayrıntılı bir açıklama sızdırıldı. İlk fragmanın önümüzdeki ay Star Wars Celebration’da yayınlanması bekleniyor ancak fragmanın resmi olarak yayınlanmadan önce neyi içerdiğini bilmek isteyenler burayı okumaya devam etsin!

The Force Awakens – Lucasfilm

DİKKAT, BURADAN SONRA SPOILER VAR!

Trailer başlarken Rey Anakin’in Lightsaber’ını Luke’a teslim ettiği ve Luke’unda iki eliyle Lightsaber’ı alıp Rey’e bir şey söylediği bildirilmekte. Elbette ki bu sahne The Force Awakens’in son anından itibaren devam ediyor. Luke Rey’e “Sen kimsin?” diye soruyor.

Rey’in bir Lightsaber ile pratik yaptığını görüyoruz, ancak Lightsaber’in kimin olduğundan emin değiliz. Hayranlar, Anakin’in olacağını tahmin ediyorlar, çünkü erken promosyon pazarlama görüntüleri Rey’in Anakin’in Lightsaber’nı tekrardan elinde tuttuğunu gösteriyor.

The Force Awakens – Lucasfilm

Sıradaki sahnede ise, Direniş Filosu’nun hologramını izleyen, uniformalar içinde olan General Leia Organa göze çarpıyor. Ardından, Leia’nın uzayda olduğunu ve arkasında birkaç Direniş gemisinin uçtuğu gösteriliyor. Trailerda daha sonra Chewbacca’nın bir şeye kükreyerek ateş ettiğini, ama tam olarak neye ateş ettiğini göremiyoruz.

The Force Awakens – Lucasfilm

Finn ise daha sonra, birçok fanın bir Star Destroyer olduğu iddia edilen bir köprü üzerinde First Order kıyafeti giymiş olarak görülüyor. Bu görüntülerle birlikte Hayranlar, Finn’in Last Jedi’deki First Order’ın bir üyesi olarak gizli bir görevde olduğunu öne sürdü.

The Force Awakens – Lucasfilm

Hasar görmüş bir X-Wing, uçuşa devam etmeye çalışan muazzam First Order’ın gemisinin hangarında görülür. Daha sonra, Yüzbaşı Phasma’yla Poe’nun kısa bir sahnesi görülür.

Bu açıklamaların doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu teaser fragmanında göreceğiz. Eğer gerçek ise güzel bir film bizi bekliyor diyebilirim…

Önceki İçerikSidious’un Soykırımından Sahte Ses Kayıtları
Sonraki İçerikHayden Christensen Celebration’a Gelecek!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.