Grafik tasarım sanatçısı Thomas Szakolczay, web sitesinde iptal edilen Darth Maul video oyunundan konsept sanat resimlerinin bir koleksiyonunu yayınladı. Bu yazık edilen oyunun konseptlerini derledik ve aşağıda her fotoğrafın altındaki başlık alanına dahil olan Szakolczay’ın yorumlarıyla birlikte göz atabileceğiniz bir resim galerisi haline getirdik. Gerçekten muhteşemler. 🙁

Project Maul

2011’de, Lucas Arts ve Redfly Studios’la birlikte çalışarak Darth Maul’u merkez alan yeni bir Star Wars IP’nin görünüm yönünü geliştirmeye yardımcı olmak için şanslıydım. Jedi’nin Dönüşü’nden bir süre sonra gelecek zaman çizelgesinde gerçekleşti ve daha koyu, daha grittier bir ton olması gerekiyordu. Ne yazık ki proje Disney satın alması ile aynı zamanda tasarlanmıştı. 1 yıllık geliştirme sonrasında iptal edildi. Star Wars ile ilgili projede çalışmak için fırsat elde etmeyi hayal edin, kesinlikle çok eğlenceli!

Maul Logo Tasarımı ve Anahtar Sanat.
Tasarımda pek çok farklı dişli ve zırh kombinasyonu vardı, bu da onlardan bunlardan biriydi. Episode 1’deki yaşadığı olay sonucu olarak sibernetik olarak vücudunun alt yarısı.
Kıyafet Eskizleri
Nexus Wan: Bu tasarladığı tek Jedi’ydı.
Darth Tigran: Zabrak Sith Tasarımı
Darth VaGhal: Kadın Sith Tasarımı
Darth Nix: Kadın Sith Tasarımı
Sith Danışman: Sith İmparatoru Danışmanı
Sith İmparatoru
Yeni İmparatorluk Görevlisi

 

Yeni İmparatorluk Stromtrooper’ı: Kısa, orijinal Trooper tasarımının güncellenmiş hali.

 

Yeni İmparatorluk Stromtrooper’ı: Gelişim çizimlerine bakın.
Bounty Hunter Sketchs
Downtown Coruscant

Coruscant Reklam Tabelaları: Bunlar, Downtown Coruscant’ın müttefik yollarını doldurmak üzere tasarlanmış ve canlandırılmıştır.

Önceki İçerikHasbro 3.75″ Galen Erso Figürüne İlk Bakış
Sonraki İçerikRogue One gizemi: Çekiçkafa mürettebatı kurtuldu mu?
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.