Star Wars Celebration 2017’de 15 Nisan’da sergilenecek olan Star Wars Battlefront II için sızdırılmış bir teaser merakla beklenen oyuna kısa bir bakış getirdi.

Teaser, bilinmeyen bir askerin yüzüne vuran şoka ve “Yazılmayan askerin hikayesi” metnine bakmadan önce Jedi’ın Dönüşü’nün sonunda patlayan kısmen yeniden yaratılmış Ölüm Yıldızı ile başlar.

Bunun üzerine, teaser şaşırtıcı olmayan bir şekilde Battlefront II’nin oyuncuların “tüm çağlar boyunca çok oyunculu mücadelelerle savaş” yapmasına izin vereceğini ve Darth Maul’un Yoda’yla düellosunu ve ayrıca Rey ve Kylo Ren’in kısa bir kovalamacasını gösteriyor.

Teaser sonunda, oyuncuların “Star Wars: Son Jedi kahramanlarını almak için ön sipariş vermeleri” gerekeceğini belirtiyor.

EA, Mayıs 2016’da Star Wars Battlefront’ın devamı niteliğini resmen doğrulamıştı. Bu yıl ocak ayında yapılan yatırımcı görüşmesi sırasında oyunun tek oyunculu ve “orijinal oyundan daha fazla sayıda kahraman ve karakter” bulunmasına karar verildi.

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz;

https://vimeo.com/212842535

  • Star Wars film külliyatının TÜM İÇERİĞİ.
  • İlk Düzenin oluşumuna yeni ışık tutan bir hikaye (Rae Sloane’ın emir verdiği gibi).
  • Endor, Hoth, Naboo, Starkiller Üssü, Takonada ve Coruscant’ı temsil eden haritalar.
  • Yoda, Darth Maul, Rey ve Kylo Ren oynanabilir kahramanlar olarak.
  • Oynanabilir TIE savaşçıları (İmparatorluk ve İlk düzen), X-Wing’ler, Y-Wing’ler ve Millennium Falcon’u içeren uzay savaşları üzerinde daha fazla durulması.
  • AT-AT’ler (bu sefer tamamen oyuncu kontrolü altında mı bilinmiyor).
  • Sonuncusu ve en önemlisi … MELEE TAUNTAUN.
Önceki İçerikHayden Christensen Celebration’a Gelecek!
Sonraki İçerikStar Wars The Last Jedi İlk Teaser Yayınlandı!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.