Bu yıl Orlando‘ya Star Wars Celebration için gidecek misiniz? Heyecan verici paneller bittikten ve kongre katı kapandıktan sonra bir şeyler mi arıyorsunuz? Arıyorsanız güzel haberler var! Parti, 14 Nisan’da Disneyland‘daki Hollywood Stüdyolarında gerçekleşen ilk Star Wars: Galaktik Gece ile devam edecek!

“Gece, Hera Syndulla‘nın oynatıcısı Vanessa Marshall‘ın öncülüğünde “Inside the Saga: Celebrity Chat Show” gibi heyecanlı etkinliklere ve panellere sahip olacak. Gece ayrıca şunları içeriyor;

Rebel Base EtkinlikleriRebel Base, birden fazla etkinliğe ev sahipliği yapan gösteri, Star Wars dans partileri ve parkın merkezinde yer alan daha birçok etkinlik merkezi olarak görev yapacak. Star Wars fotoğrafçılarını kaçırmayın – Star Wars’u en iyi şekilde kullan ve BB-8’in ilk görünümü, karbonitte Han Solo, Jabba the Hutt’ın Sarayı, Hoth Wampa Mağarası ve daha pek çok şey de dahil olmak üzere ikonik Star Wars’un zeminlerinin keyfini çıkaın.

Cars Motorcade’de Galaktik Nights Yıldızları – Hollywood Blvd’teki Star Wars ünlülerine merhaba diyin.

Imperial March & March of the First Order – Karanlık yüzün gelişi için kameralarınızı hazırlayın. Darth Vader, Hollywood Blvd’ün altındaki drama yürüyüşünde Stormtrooper’lardan oluşan bir tabur yönetecek. Kaptan Phasma’da aynı zamanda, birinci derece Stormtrooper’lardan oluşan birimini parkın içinden götürecek, güç ve gövde gösterisi sunmak için duracak.

“Star Wars: Uzakta Bir Galaksi” – Chewbacca, Darth Vader, Kylo Ren ve daha birçok karakterlerin en iyi anlarının yüksek enerjili kliplerini izleyin.

“Star Wars: Galaktik Bir Muhteşem” – Parkın popüler Star Wars temalı geceleri muhteşem gece ışıkları ile Gökyüzü Güç ile canlanacak.

Star Wars Spiritinizi gösterin – En sevdiğiniz karakter gibi giyinin ve 40 yıllık Star Wars destanının kilometre taşlarını kutlayın.”

Celebration için Orlando’da bulunan Star Wars hayranları için şüphesiz çok güzel bir etkinlik olacak. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi buraya tıklayın. Ve bilet bilgisi için ise buraya tıklayın.

Önceki İçerikHolocron Nedir? [CANON]
Sonraki İçerikSidious’un Soykırımından Sahte Ses Kayıtları
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.