Efsanelerin alternatif bir devamlılığı kabul ettikten sonra Oramiral Thrawn’ın Star Wars Canon’a dahil edilmesi dizi hayranları için büyük bir gelişme oldu. Entertainment Weekly, dizinin yaratıcısı Dave Filoni ile yapılan kısa bir röportaj içeren makale ile birlikte kılık değiştirmiş olan Hera ile birlikte Thrawn’ı gösteren yeni bir klip yayımladı.

Entertainment Weekly’de yayımlanan makalede:

Filoni Thraw’nın neden bu kadar kötü bir adam olduğu hakkında şöyle konuştu. “ O bir imparatorluk memuru olarak tamamen kalmıştı. Şüpheye dönük olmadığından, tüm kurnaz kötü adamlar kadar kurnazlık özelliklerine sahip değildi. O imparatorluk subaylarının geri kalanı gibi siyaset oynamıyordu, Piett kadar beceriksiz değildi, tamamen bir askeri stratejistti.”

Ayrıca maharetliydi. Star Wars filmindeki kötü adam Bond gibiydi.Filoni “ Onun sanat sevgisi, çalışmaları beni gerçekten şaşırtıp bırakmıştı.”O gerçekten çok akıllıca hareket edip halkın kökenine ve eğilimlerine göre hareket ediyor, daha önce bu şekilde saldıran kimseyi duymadım. O, Patton gibi şiir ve tarih açısından önemli kişileri anımsamanızı sağlar.” dedi.

Filoni ayrıca “Bize bu tür muhteşem aklı getirebilecek ve sesi olan birini istemiştim sadece başka bir İngiliz memuru değil. O gerçekten size ‘Vay be, neredeyse beni de görecek’ dedirten akıl damlayan gerçek bir kötü karakter. Lars (Mikkelsen) bundan dolayı Star Wars ile ilgili daha fazla mutlu olamazdı. O bu konuda çok heyecanlı her şeyi doğru yapmak için tekrarlıyor. Bir aktörü bu kadar hevesli görmeye bayılıyorum” dedi.

Röportajın tamamını Entertainment Weekly’nin sitesinden okuyabilirsiniz. Hera’nın sızmaya çalışırken Thrawn’a yakalanmasını buradan izleyebilirsiniz.

Ve buradan da Disney XD tarafından paylaşılan yeni Rebels videosuna ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikLego Star Wars: Güç Uyanıyor DLC Güncellemesi
Sonraki İçerikLego, Lepin Star Wnrs’a Savaş Açtı!
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.