Geçtiğimiz hafta merakla beklediğimiz ilk Star Wars Antoloji filmi olan Rogue One‘ın 2. resmi fragmanı yayınlanmıştı. Bu makalemizde ikinci fragmanda karşımıza çıkan yeni karakterler ve araçları inceleyeceğiz.

X-Wing değil mi o?

Fragmanın 36. saniyesinde gördüğümüz bu gemi İmparatorluk karşıtı Asiler‘den tanıdığımız meşhur X-Wing‘e çok benziyor. Henüz modeli belli olmayan bu geminin, X-Win’in farklı bir türevi olduğunu düşünüyoruz.

rogue-one_yeniler_swe-min

The Clone Wars’tan Saw Gerrera!

The Clone Wars animasyonu dizisini izleyenler bilir. Onderon sisteminde bulunan bir grup asi topluluğunun üyesidir. Bu askerin, Rogue One’da Asi Birliğinde yüksek bir makamda yer alacağını tahmin ediyoruz.

rogue-one_yeniler-2_swe

Yeni İmparatorluk Birliği Tank Trooper’lar.

Rogue One’ın ilk fragmanında da gördüğümüz ve ismi belli olan Yeni İmparatorluk birliği Tank Trooper’lar ikinci fragmanda da karşımıza çıkıyorlar.

rogue-one_yeniler-3_swe-min

Yeni Droid K-2SO.

Fragmanda 1. dakikanın 3. saniyesinde Ölüm Yıldızı planlarını çalacak olan Jyn Erso ile karşılaşan bu yeni Droid’in adı K-2SO. Bu Droid’in Asi Birliğinin, İmparatorluk içinde bulunan casusu olduğunu düşünüyoruz.

rogue-one_yeniler-5_swe-min

AT-AT Türevi AT-ACT.

İlk fragmanda görüp AT-AT sandığımız İmparatorluk kara saldırı aracı, ikinci fragmanda da gözüküyor. AT-AT’nin başka bir türevi olan bu aracın ismi ise AT-ACT.

rogue-one_yeniler-6_swe-min

Vee Efsane Beyaz Perdeye Geri Dönüyor!

İmparator Darth Sidious‘un, gönüllere taht kurmuş, sevdiği kız için karanlık tarafa kandırılarak geçmiş piyonu Darth Vader, 11 sene sonra tekrar beyaz perdede gözükecek… O günü merak ve heyecanla bekliyor olacağız fakat Lord Vader’ın filmde çok az gözükeceğini düşünüyoruz. Günü geldiğinde hepimiz izleyip göreceğiz.

rogue-one_yeniler-7_swe-min

Önceki İçerikRogue One: A Star Wars Story 2. Fragman Yayınlandı
Sonraki İçerikBir Kişiye Star Wars Kitabı Hediye Ediyoruz! [AÇIKLANDI]
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.