Efsane oyun Knights of the Old Republic’i biz tüm Star Wars hayranları olarak biliriz. Siz bilmiyorsanız da bu oyunu oynamış ve ona aşık olmuş; ya da aşık olanların övgülerini duymuş, fakat eski olduğu için oynamamışsınızdır.

Bağımsız oyun geliştiricisi Poem Studios ise Star Wars hayranları için harika bir işe kalkışıyor ve efsane oyunu Unreal Engine 4 ile tekrar hayata döndürüyor. KOTOR’u baştan aşağıya tekrar yaratan Poem Studios, Apeiron ismini verdikleri oyuna yeni dünyalar, görevler ve daha fazlasını da eklemeyi planlıyor. Geliştirme sürecinin henüz çok başlarında olan proje için şimdilik maddi yardım kabul etmeyen Poem Studios, bunun sebebini ise şöyle açıklıyor:

“Projenin destekçilere açılabilmesi için daha fazla bölümünün bitirilmesi ve son rötuşlarının yapılması gerektiğini düşünüyoruz.”

kotor-unreal-engine-4-sw-evreni1

Poem Studios’a göre KOTOR’u tekrar elden geçirmek yasal olarak bir sıkıntıya yol açmıyor. Yani oyunu geliştirmek serbest, fakat satmak yasal değil. Bu da baştan yaratılmış, efsane grafiklere sahip KOTOR’u ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz anlamına geliyor! Tabii ki oyunun haklarına sahip olan şirket işe el atıp kendisi satmaya kalkışmazsa…

Oyun üzerinde çalışan şirketten yeni haberler aldıkça sizinle paylaşacağız.

İşte harika grafiklere sahip KOTOR’dan bazı görüntüler;

  • kotor-unreal-engine-4-sw-evreni2
  • kotor-unreal-engine-4-sw-evreni3
  • kotor-unreal-engine-4-sw-evreni4
  • kotor-unreal-engine-4-sw-evreni7
Önceki İçerikBölüm 8 İçin Yapılan Jedi Tapınağı Görüntülendi! [SPOLIER]
Sonraki İçerikRogue One: A Star Wars Story 2. Fragman Yayınlandı
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.