Yoda Bölüm VIII’de görünecek mi? Eh, biz kesin olarak bilmiyoruz ama MakingStarWars.net’ten gelen yeni bir haber bu yönde ima ediyor. MSW haberinde Frank Oz’ün Bölüm VIII’in çekildiği Pinewood Stüdyoları‘a ziyaret için İngiltere’ye gittiğini belirtiyor. Ancak, Oz’ün ziyaretinin nedeni bilinmemektedir ve kaynakların hiçbiri Yoda’nın bir görüneceğini onaylamıyor. Bölüm VIII’de Yoda’nın görünmesinde bir ihtimal var, MSW Pinewood stüdyolarında bir sahne için kukla yapıldığını belirtiyor. 

Bölüm VIII’de Yoda Güç ile bir olmuş şekilde gözükebilir mi? Bu haber kulağa hoş geliyor, Rey ve Yoda arasında bir sahne görmek isterdik değil mi

Bölüm VIII yönetmeni Rian Johnson aslında Terry Gilliam ile Talkhouse için yaptığı bir röportajda Yoda’yı geri getirme potansiyeli hakkında konuştu fakat akılda tutulması gereken başka bir şey varGilliam Johnson Bölüm VIII’de Yoda’yı geri getirmek için, sette bir kukla olarak oynatmak için Frank Oz’ü geri getirmeye ihtiyacı olduğunu, söyledi.

Johnson diyor ki, “Dalga mı geçiyorsun? Nasıl olabilir ki. Nasıl olabilir ki!” Tabii ki, Frank Oz’ün bu ziyareti normal bir ziyarette olabilir veya Yoda ile alakalı da olabilir.

Lucasfilm ve Disney tarafından reddedildi, her zaman olduğu gibi bu sadece bir söylenti.

Önceki İçerikStar Wars: Bölüm 8 Ren şövalyeleri Ortaya Çıktı
Sonraki İçerikRogue One: a Star Wars Story Resmi Fragman
Erdinç
Star Wars Evreni topluluğunun kurucusu.